Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JUNI 2010

MSI toont de nieuwste All-in-One-PC's op Computex 2010 Performance, Sound, Visi0n

De Touch PCs en Desktop PC's van MSI die getoond worden op de Computex 2010, geven een goed beeld van het uitgebreide portfolio van dit sterk groeiende segment. Van indrukwekkende audiosystemen tot echte 3D-weergave; innovatie staat centraal tijdens Computex: Performance * Sound * Visi0n. Kom het zelf zien, horen en voelen op stand L607 in de TWTC Nangang Exhibitie Hall van 1 tot 5 juni 2010.

Performance - het tempo van de snelheidD
De hoogste prestaties gecombineerd met een aantrekkelijke design: tijdens Computex toont MSI haar nieuwste 24, 22 en 20-inch All-in-One Touch PCs. Uitgerust met de nieuwste 2010 Intel®Core (TM) i5- en i3 processors zetten de Wind Top AE2420, AE2280 en AE2040 nieuwe standaarden voor rekenkracht en energie-efficiëntie, maar ook voor design en functionaliteiten. De nieuwste all-in-one Display PCs zijn perfecte, ruimtebesparende oplossingen voor ouderwetse en grote desktop PC's, zonder in te leveren op de prestaties. Met krachtige ATI Radeon (TM) HD grafische kaarten en Full HD-schermen zijn de MSI Wind Top AE2420 en AE2280 de beste keuze voor Garning, Entertainment, Multi media en zakelijk gebruik. Tevens biedt het MultiTouch-scherm een volledig nieuwe manier van computerbediening.

De meeste krachtige garning desktop systemen: In aanvulling op de nieuwste All-in-One PC's toont MSI tijdens Computex baanbrekende nieuwe producten voor de meest veeleisende garners: MSI's Garning Tower PC's voorzien van krachtige hardware en oogverblindend, aantrekkelijk design voldoet aan alle eisen van extreme garners. Met deze Garning Tower PC heeft MSI haar productportfolio nog verder uitgebreid.

Sound - THX ®-technologie voor een perfecte entertainment De MSI Touch PCs zijn de ideale All-in-One PC's voor een moderne levensstijl. Uitgerust met een Full HD scherm en krachtige hardware zijn de MSI Touch PCs de perfecte keuze voor entertainment. Hierbij mag het beste geluid niet missen: de nieuwste modellen Wind Top AE2420, AE2280 en AE2260 zijn de eerste All-in-One PC's die Hollywood-waardig THX®TruStudio PC(TM) audio ondersteunen. THX® staat garant voor de best mogelijke home entertainment-ervaring en voldoet aan de geluidsstandaarden die gelden in Hollywood-producties, DVD's, home theater systemen en high-end car audio systemen. MSI is de eerste die THX® audio technologie verwerkt in een PC om surround sound stereo te bieden via de virtuele kanalen (THX Surround TruStudio), om de natuurlijke dynamiek van gecomprimeerde muziek terug te halen (THX TruStudio Crystalizer) en de verstaanbaarheid van dialogen te verbeteren zodat u beter de dialogen kunt volgen tegelijkertijd met muziek en geluids effecten (THX TruStudio Dialog Plus). Dus wanneer gebruikers films kijken of garnes spelen, kunnen ze dat doen met Hollywood-waardig akoestiek op de nieuwste MSI All-in-one Touch PCs en de verbeterde Sound-technologie.

Visi0n - Een nieuwe dimensie

De MSI Wind Top AE2420 3D is de eerste All-in-One TouchPC met 3D- technologie. Het spelen van 3D-garnes of het kijken naar de 3D-films is mogelijk op de AE2420 3D. Het 24" Full HD scherm met 120Hz en de MSI exclusieve 3D-Infinity bril maken de 3D ervaring mogelijk. MSI's exclusieve thuis 3D Station(TM) technologie verbetert de realiteit van de 3D-weergave en maakt het zelfs mogelijk om devisuele effecten van 3D in 2D-inhoud te integreren. Voorheen konden 3D beelden van hoge kwaliteit alleen worden bekeken in speciale bioscopen. Tegenwoordig kunnen deze 3D-beelden in alle comfort in huis worden bekeken met de MSI Wind Top AE2420 3D. Niet alleen de beleving van je favoriete PC Garne verbetert, maar het voelt alsof je in het spel zelf zit. Met het 120Hz scherm en 3D-bril maakt MSI het mogelijk om meerdere kijkers op hetzelfde moment 3D-beelden te bekijken, dus het volledige gezin kan tegelijkertijd genieten van de 3D-beelden. De nieuwste Intel® Core(TM) i-serie, de full HD-schermen met hog e resolutie en THX® TruStudio Pr0(TM) gecertificeerd Hollywood-waardig geluidsweergave inclusief subwooferzorgen ervoor dat de Wind Top AE2420 3D voldoet aan de eisen van liefhebbers van mulit-media entertainment. Voor hoge resolutie foto's en informatie kits, gaat u naar de MSI Media database: http://media.msi.eu

MSI's locatie op Computex:
Booth L607, 4th Floor, TWTC Nangang Exhibitie Hall Data: 1 t/m 5 juni 2010

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.




Ingezonden persbericht