Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Margriet enthousiast ontvangen door politici

Hoofddorp, 3 juni 2010 - Margriets hooffdredacteur Leontine van den Bos toog naar Den Haag en overhandigde de daar aanwezige politici alvast een exemplaar van de speciale Binnenhof-Margriet. Alexander Pechtold, Marianne Thieme, Rita Verdonk, Diederik Samson, Ineke van Gent, Boris van der Ham en Mei Li Vos namen verrast de Margriet in ontvangst. Leontine dankte hen voor hun medewerking aan dit speciale nummer en wenste hun succes in de laatste week voor de verkiezingen.

Margriet heeft deze week 28 pagina's geheel gewijd aan de ins en outs van het Binnenhof. Dat heeft geleid tot een bijzonder kijkje in de keuken. Politici van uiteen-lopende partijen openen hun kamer voor Margriet en laten zien waar ze werken. Marianne Thieme geeft commentaar op de jaarlijkse barbecue tegenover haar kamer op het Binnenhof, Boris van der Ham vertelt waarom er een schilderij met een koe aan zijn muur hangt, en Ineke van Gent onthult welke souvenirs ze spaart. Daarnaast geven ze antwoord op dringende vragen van lezeressen zoals hypotheekrenteaftrek, de zorg en de kosten van het Koningshuis.
Ook historische gebeurtenissen van het Binnenhof krijgen de aandacht.Wat was nu ook alweer De 'staatsgreep' van Troelstra? Welke vrouw droeg het eerste broekpak? En wie wilde er nogal eens met haar handtasje meppen? Lees alles over het Binnenhof en haar bewoners in Margriet 23, vanaf 4 juni in de winkel.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 9 events, 180 websites, 15 mobiele sites en 13 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Noot voor de redactie (