Gemeente Westerveld

gebruikersonderzoek website

Inwoners gevraagd voor gebruikersonderzoek website

Op vrijdag 4 juni doen studenten van de Haagse Hogeschool, in het gemeentehuis in Diever, een gebruikersonderzoek voor de website.

Vanaf 26 april heeft de gemeente een nieuwe website. Diverse functies op de website zullen verder ontwikkeld worden. Daarbij willen we graag weten wat onze inwoners vinden van de functionaliteit, bruikbaarheid, snelheid en toegankelijkheid. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om verbeteringen door te voeren.

Voor het gebruikersonderzoek zoeken wij zes inwoners met verschillende achtergronden; van jong tot oud, met verschillende opleidingsniveaus, etc. Het onderzoek bestaat uit een gesprek van een uur waarin een interview, maximaal drie aanvragen op de website en een evaluatiegesprek worden gedaan. Ten behoeve van het gebruikersonderzoek worden de gesprekken opgenomen en wordt er met een webcam gewerkt.

Bent u bereid aan het onderzoek mee te doen? Wilt u dan uw aanmelding per e-mail sturen naar info@gemeentewesterveld.nl, ter attentie van de medewerker klantzaken, met daarin aangegeven uw: leeftijd, geslacht, opleiding en een indruk van uw dagbesteding. Uit de aanmeldingen zal een groep van zes geheel verschillende personen worden samengesteld. Graag ontvangen we uw aanmelding voor 17 mei.