Gemeente Borsele

Clinic G-voetbal op 4 juni

De gemeente Borsele organiseert op vrijdag 4 juni van 19.00 tot 21.00 uur een clinic G-voetbal op de sportvelden van s.v. Nieuwdorp. Ben jij twaalf jaar of ouder en wil jij kennismaken met G-voetbal? Of ken jij iemand die graag aan deze clinic wil deelnemen? Meld jezelf of deze persoon dan aan! De clinic wordt verzorgd door deskundige trainers. Marsaki sponsort de clinic.

Wat is G-voetbal?

G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Spelers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan een reguliere competitie, kunnen deelnemen aan G-voetbal. G-voetbal staat voor `geïntegreerd voetbal', oftewel voetbal op maat. Handelingen worden aangepast wanneer dat nodig is!

Aanmelden

Aanmelden voor de clinic G-voetbal is noodzakelijk en kan via het sportloket van de gemeente Borsele, (0113) 238324 of borselebeweegt@borsele.nl. Vermeld bij aanmelden in ieder geval naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd.