Saxion
BR>

ma 31 mei 2010

Saxion Open in Apeldoorn en Deventer

Op vrijdag 4 juni van 13.00 tot 16.00 uur vindt er een open dag plaats bij Saxion in Apeldoorn en op zaterdag 5 juni van 12.00 tot 15.00 uur bij Saxion in Deventer.

Tijdens `Saxion Open' krijgen bezoekers uitgebreide informatie over alle opleidingen van Saxion.

Saxion Open

Verschillende opleidingen geven op 4 en 5 juni voorlichtingen, proeflessen en demonstraties en er bestaat de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met studenten en te praten met docenten. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Naast voorlichting over opleidingen en aanmelden, wordt er ook informatie gegeven over de aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Deventer, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Tijdens de open dag van het Hoger Hotelonderwijs in Apeldoorn vindt, als de weeromstandigheden goed zijn, een programmaonderdeel plaats in de Muziektent in het Oranjepark. Studenten organiseren een leuke verrassing voor de gasten.

Saxion Masterclass Studiekeuze: Kiezen zonder kiespijn!

Aankomende studenten die nog geen studiekeuze hebben gemaakt kunnen zich aanmelden voor een masterclass. Het doel van deze masterclass is om inzicht te krijgen in interesses, kwaliteiten, manier van kiezen en de opleidings- en beroepsmogelijkheden. Hierdoor kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden. De masterclass start op maandag 21 juni en bij voldoende deelname ook op maandag28 juni bij Saxion in Deventer. Meer info tijdens Saxion Open, info (en aanmelden) ook via www.saxion.nl/studiekeuze.

Tijdens Saxion Open in juni zijn de studentendecanen aanwezig en beschikbaar voor individuele gesprekken met aanstaande studenten. Bij twijfel over studiekeuze kan een gesprek verhelderend zijn.


-------------------------------------EINDE
PERSBERICHT-------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie over Saxion Open kunt u contact opnemen met Rob Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053-4871625.

____________________ Zoek