Gemeente Echt-Susteren


Defensieorkest verzorgt galaconcert op julibeum Fanfare de Maasoever*

Het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee (TkKMar) komt voor een uniek concert naar Limburg. Ter gelegenheid van 125 jaar Fanfare âde Maasoeverâ zal het defensieorkest een galaconcert verzorgen op zondag 6 juni in Roosteren.

Â

Â

Royal Albert Hall van Roosteren

In het weekend van 4, 5 & 6 juni wordt de Albertzaal omgetoverd tot de Royal Albert Hall van Roosteren. Op de zondagmiddag zal âTkKMar in Concertâ plaatsvinden. Dit is een twee uur durend galaconcert verzorgd door het TkKMar en soliste Esther van Cruchten. Het programma bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte is klassiek, het tweede deel bestaat uit lichte muziek.

Het programma begint om 15.00u.

Â

Jubileumweekend Fanfare âde Maasoeverâ

âTkKMar in Concertâ maakt deel uit van de festiviteiten rond 125 jaar Fanfare âde Maasoeverâ. Op vrijdag en zaterdag vindt Saturday Night plaats. Dit is een liveshow met als thema Swing-Pop-Rock. Muziek van artiesten zoals Michael Bublé, Josh Groban, Phil Collins, U2, Deep Purple, Kyteman en Gare du Nord zullen ten gehore worden gebracht. Daarnaast kan er worden genoten van soundtracks met bijbehorende beelden van Pirates of the Caribbean, Robin Hood en Shrek. Saturday Night wordt mogelijk gemaakt door medewerking van Geralt van Gemert, Marlou Obers, Sumadi, Fanfare âde Maasoeverâ en de Saturday Night Live Band. Tevens vindt er een Talent Act plaats van Raoul Steffanie, die in de huid kruipt van Joseph (and the amazing technicolor dreamcoat). Op de website www.saturday-night.nl is het volledige programma en meer informatie te verkrijgen.

Â


*Deze vermelding wordt geplaatst wegens eerdere foutieve informatie in de gemeentekalender. Wij gaan ervan uit dat deze rectificatie mogelijke onduidelijkheid wegneemt.