Stadsdeel Amsterdam-Noord

Tijdelijke afsluiting Verlengde Stellingweg

3 juni 2010

Komend weekend, van vrijdag 4 juni (20.00) uur t/m maandag 7 juni (05:00), is de Verlengde Stellingweg afgesloten voor al het autoverkeer.

Vanwege de bouw van de Tweede Coentunnel, voert Rijkswaterstaat tot eind juli een aantal werkzaamheden uit, rond de Verlengde Stellingweg. Vanaf maandag 7 juni kan het verkeer gebruik maken van de nieuwe oostbaan en de oude westbaan. (Brom)fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

Van zondag 13 juni t/m maandag 28 juni (05:00) wordt het autoverkeer ter hoogte van de werkzaamheden over één rijbaan per richting geleid. (Brom)fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.Van zondag 27 juni (20.00) uur t/m maandagochtend 26 juli (05:00) wordt gewerkt aan het fietspad en de bermen.
Weersomstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Voor informatie over de
wegwerkzaamheden http://www.werkaandeweg.amsterdam.nl/index/home

Vragen over de uitvoering en planning kunt u stellen via de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002. Voor (extra) informatie over het project kunt u ook elke woensdag- en vrijdagmiddag het informatiecentrum 2e Coentunnel/Westrandweg aan de Westpoortweg 22 in Amsterdam bezoeken.