Gemeente Bodegraven

en wethouder Bouwens
(04-06-2010)

Wijkschouw de Meije met burgemeester Lokker en wethouder Bouwens

Wijkschouw 2010 de Meije met burgemeester Lokker en wethouder Bouwens Op verzoek van de werkgroep in de Meije, is op 25 mei een wijkschouw georganiseerd. Om 16.00 werd een bezoek gebracht aan Mulder Beton Groep B.V. op Meije 27. De heer Ike Bos (directeur) deed de ontvangst en gaf een rondleiding in het bedrijf. De werkgroep heeft voor dit bedrijf gekozen omdat de Mulder Beton Groep erg zijn best doet om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Het bedrijf steekt veel energie in communicatie met de buurt en bewoners en het regelen van de aanrijtijden van leveranciers buiten de schooltijden om, aangepaste snelheden en dergelijke.

De volgende halte was de Hollandse Boerderij op Meije 63. Ron en Angela de Jong gaven een rondleiding gegeven over hun recreatie- en logeerboerderij die hier al vele jaren is gevestigd. Ron en Angela hebben tijdens de rondleiding verteld over het ontstaan en over hun werkzaamheden. De Hollandse boerderij is de thuisbasis van de werkgroep Meijebelangen. Wijkcoördinator Manon de Goede van de gemeente Bodegraven had het bezoek in samenspraak met de werkgroep georganiseerd.