Gemeente Alphen aan den Rijn

WWB/WIJ is online

De Cliëntenraad WWB/WIJ is online

De nieuwe website van de Cliëntenraad WWB/WIJ is vrijdagochtend 4 juni letterlijk in de lucht gebracht door wethouder Paul Schings. De website is van de Cliëntenraad zelf en is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Alphen aan den Rijn.

De website clientenraadalphen.nl helpt mensen bij het zoeken van informatie over de Wet werk en bijstand, de Wet investeren in jongeren en alle voorzieningen die de gemeente biedt aan minima.

Op de website worden ook de adviezen gepubliceerd die de Cliëntenraad aan het college van burgemeester en wethouders heeft uitgebracht. U vindt er de data, de agendas van de openbare vergaderingen en ook de verslagen daarvan. Wekelijks worden er nieuwtjes gepresenteerd die voor cliënten interessant kunnen zijn. Bezoekers van de site kunnen ook berichten aan de Cliëntenraad achterlaten, die de Cliëntenraad weer kan gebruiken in zijn adviezen aan de gemeente. Tot slot gebruikt de Cliëntenraad een afgeschermd deel van de website om met elkaar informatie uit te wisselen en een voor alle leden bereikbaar, digitaal archief, op te zetten. Hierdoor is alle informatie voor de leden op elk moment toegankelijk.
Bezoek de site www.clientenraadalphen.nl

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 14 0172

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn