VU medisch centrum

Parkeren bij VUmc tijdelijk gewijzigd

3 juni 2010

Op 1 juni jl. is de gemeente Amsterdam gestart met wegwerkzaamheden op de Gustav Mahlerlaan. Dit heeft consequenties voor de bereikbaarheid van het parkeerterrein op deze laan: de ventweg vanaf de kruising De Boelelaan - Gustav Mahlerlaan is namelijk slechts in één richting toegankelijk. Drie verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen. De werkzaamheden zullen zes weken in beslag nemen. Daarna is de Gustav Mahlerlaan ingericht als openbaar parkeergebied met parkeermeters. In het najaar krijgt VUmc meer parkeergelegenheid onder het dan op te leveren ACTA gebouw, naast de polikliniek.

Het pendelbusje van VU medisch centrum, dat u naar de ingang van polikliniek of ziekenhuis en vice versa brengt, zal door de werkzaamheden minder frequent kunnen rijden. We vragen u rekening te houden met het feit dat het parkeren bij VUmc meer tijd kost. Patiënten die slecht ter been zijn en begeleid worden, kunnen voor het ziekenhuis en de polikliniek in- en uitstappen. De begeleider kan de auto daarna parkeren. Na 17 uur en in het weekend kunnen patiënten en bezoekers in de parkeergarage onder de polikliniek parkeren.

De werkzaamheden zullen ongeveer 6 weken in beslag nemen. VUmc realiseert zich dat deze werkzaamheden tot overlast leiden en wij bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan.

Zie voor meer informatie en alternatieve parkeermogelijkheden: www.VUmc.nl/parkeren
bron: Origineel