Ingezonden persbericht

Datum: 08-04-2010

INW2010: innovaties in Het Nieuwe Werken

Op 4 juni 2010 organiseert QRCommunicatie het event INW2010 in het Jawi Sportcentrum in Alphen a/d Rijn. Tijdens dit event delen deskundigen uit diverse disciplines hun kennis en ervaringen in de vorm van keynotes en workshops over Het Nieuwe Werken en de voordelen die dit oplevert voor zowel werknemers als werkgevers.

Creatief gebruikmaken van tijd en middelen ter bevordering van de productiviteit, flexibiliteit, communicatie, informatiemanagement en kostenbesparing. Aan de hand van sprekers en workshops maakt u kennis met nieuwe ontwikkelingen en technologieën die zowel werknemers als ondernemers in staat stellen plaatsonafhankelijk te werken. Voor meer eigen verantwoordelijkheid, betere samenwerking en meer ruimte voor het ondernemerschap. Het event is bedoeld om inspiratie op te doen: hoe kun je als ondernemer het nieuwe werken onderdeel van je business maken? Daarnaast biedt het deelnemers de kans kennis te maken met ondernemers die Het Nieuwe Werken reeds toepassen. Gerenommeerde gasten, zoals Mike van der Ent van QRCommunicatie, research director Marnix van Gisbergen van onderzoeksbureau De Vos en Jansen en Rob Bloem van IBM zullen als keynotesprekers optreden. Daarnaast hebben we een zestal workshops die gratis te volgen zijn, van onder anderen Jos Govaart van Coopr- over pr
2.0, Debbie Gesthuizen van QRCommunicatie- over online mediatrends en social media, Bas Bakker- over het Nieuwe Werken en zzp'ers.

Aanvang: 12:30 uur. De toegang is gratis. U dient zich echter wel van te voren aan te melden via de website www.inw2010.nl. Overzicht programma: 12:30 uur inloop 13:00 uur introductie door Gerrit Splinter 13:10 uur keynote Mike van der Ent 13:45 uur keynote Marnix van Gisbergen 14:15 uur keynote Rob Bloem 14:45 uur pauze 15:00 uur vragenronde 15:30 uur start workshops 16:30 uur netwerkborrel Hoofdsponsor van event: Splinter voice & data. Partners: Deca Print, Jawi Sport, QRCommunicatie en Portal Bizz.

Noot voor redacties