Ingezonden persbericht

ERVARINGSDESKUNDIGE JURY IS HET EENS:
HOTEL DE DRAAK WINT ZOOVER AWARD

Bergen op Zoom, juni 2010 - Het oudste hotel van Nederland, is nu ook uitgeroepen tot het beste. De internationale bezoekers van vakantiebeoordelingssite Zoover hebben de sfeervolle accommodatie aan de Bourgondische Grote Markt in Bergen op Zoom, beloond met het hoogste rapportcijfer. Hiermee is De Draak de winnaar van de Zoover Award 2010 in de categorie Hotel. De Draak opende haar deuren meer dan 600 jaar geleden en kan na al die jaren de vakantieganger duidelijk nog steeds bekoren. Met een gemiddelde van 8,2 in de zes Zoover beoordelingscategorieën mag het hotel zich met recht de winnaar noemen.

Op Zoover worden accommodaties beoordeeld op ligging, service, prijs-kwaliteit verhouding, eten, kamers en kindvriendelijkheid. Het viersterren Hotel De Draak kwam in alle categorieën als beste uit de bus in 2010. "Bij een hotel draait het om de beleving van de gasten, daarom zijn we ook zo verschrikkelijk trots op deze Award. Het is de droom van elk hotel, om de beste te zijn in de ogen van de mensen die voor jou het belangrijkst zijn: de gasten," aldus Frans Hazen, directeur en eigenaar van Hotel De Draak. Behalve de wetenschap dat vakantiegangers zeer te spreken zijn over de Hotel De Draak-ervaring, krijgt de winnaar tevens een certificaat, raamsticker en speciaal ontworpen Zoover Award deurhangers.

Hotel de Draak ligt aan de levendige en Bourgondische Grote Markt in Bergen op Zoom en is met haar 613 jaar het oudste hotel van Nederland. Het hotel beschikt over 66 unieke kamers verdeeld over vier panden, waaronder 'Résidence Dagmara', een dependance uit de negentiende eeuw. De verschillende ruimten van het hotel zijn uniek door de authentieke bouwelementen, maar eigentijdse zaken als een moderne badkamer, een flatscreen televisie en internet zijn standaard in iedere kamer. Hemingway Eten & Drinken heeft een Franse, klassieke kaart met verfijnde gerechten en een keur aan kwaliteitswijnen. Daarnaast biedt De Draak ook een eet- en drinklokaal met een mediterrane keuken: 'La Pidola'. www.hoteldedraak.nl