Landschap Noord-Holland

Met singles in de boot door het Ilperveld
Een leuke manier om je kennissenkring uit te breiden

Op vrijdagavond 4 juni van 20.00 - 22.00 uur organiseert Landschap Noord-Holland een boottocht voor singles door het natuurgebied Ilperveld. Vlakbij Amsterdam, maar in dit prachtige natuurgebied ben je helemaal uit de hectiek van de stad. Een ongedwongen manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Niemand vindt het raar als je alleen komt, want iedereen zit in hetzelfde schuitje. We trekken er daarom met de boot op uit. Het is volop voorjaar en dat is goed te merken. Veel vogels hebben inmiddels jongen, wat soms leuke ontmoetingen oplevert. En dan de kleurige weilanden met boterbloemen of roestbruin van de zuring... Er is van alles te zien, te horen en te ruiken. Na afloop van de vaarexcursie kun je nog even met elkaar kletsen met een borrel en een hapje.

Zin om mee te varen? Aanmelden is noodzakelijk en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088-006 44 55. De kosten bedragen ¤ 14,- per persoon, Beschermers betalen ¤ 11,-. De prijs is inclusief twee drankjes en hapjes. Terplekke aanmelden is mogelijk, om zeker van deelname te zijn raden wij aan vooraf te reserveren. Meer informatie op www.landschapnoordholland.nl. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Het kan nog koud zijn op het water. Je vindt het Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Neem vanaf de A10 afslag Landsmeer. De complete routebeschrijving vind je op onze website. Navigatieadres: Van Beekstraat 331, Landsmeer. Volg daarna de borden. Fuut op het nest. De meeste futen hebben inmiddels jongen. Foto Ger Tik


Noot voor redacties



Landschap Noord-Holland