De publieke omroep onder vuur: verkiezingsdebat op 04 juni

28/05/2010 07:00

150dB BV

Amsterdam - Op vrijdagavond 04 juni a.s. om 20.00 uur debatteren de Tweede Kamerleden Mark Harbers (VVD), Boris van der Ham (D66) en Jasper van Dijk (SP) in een politiek debat over de mogelijkheden van hervorming van de publieke omroep in de komende kabinetsperiode. De organisatie is in handen van de STEG (Stichting Entertainment Groep). Jan de Jong, algemeen directeur Publieke Omroep, leidt het debat.

In de afgelopen maanden hebben steeds meer politici laten weten dat zij in de komende kabinetsperiode de publieke omroep willen hervormen, inkrimpen, omroepen samen willen voegen of anderszins op grootschalige wijze willen bezuinigen op het publieke omroepbestel. In het debat geven Van der Ham, Van Dijk en Harbers hun visie op hoe dit nieuwe model eruit moet zien en wat de taak van de publieke omroep in de huidige maatschappij is.

Geïnteresseerden kunnen het debat na aanmelding gratis bijwonen. Het debat vindt plaats in het kantoor Ernst & Young Amsterdam (Cross Towers, Antonio Vivaldistraat 150). Aanmelden via: steg@online.nl. Voor meer informatie zie: www.stichtingentertainmentgroep.nl

Over STEG:

STEG is een netwerk groep voor professionals in de entertainment industrie. STEG organiseert gemiddeld twee keer per jaar een bijeenkomst over uiteenlopende onderwerpen binnen deze branche. Zo zijn er in het verleden lezingen geweest over het '360graden verdienmodel' in de popmuziek, over boekverfilmingen, zijn de bezoekers geïnformeerd over het beleggen in artiesten (de zogenaamde "Bowie Bonds"), werd bijgepraat over nieuwe wetgeving die voor de branche van belang is, over de stand van zaken van mobiel entertainment, de nieuwe Europese Richtlijn "TV Zonder Grenzen" en de internationale fiscale regelgeving voor optredende artiesten.





http://www.desteg.wordpress.com