Gemeente Enschede

Spetterende modeshow

Dress for success

Onder het motto `een eerste indruk kun je nooit overdoen,' organiseert Dress For Success op vrijdag 4 juni een spetterende modeshow. Om 15.00 uur gaan de deuren van de winkel aan de Deurningerstraat 6 open. Deze modeshow wordt mede mogelijk gemaakt door Cynthia Holtz, imago stylist, Theo Tellings, fotograaf en diverse vrijwilligers.

Sinds september 2009 is het filiaal van Dress for Succes (DFS) in Enschede een feit. Dit landelijke (en wereldwijde) succesvolle initiatief heeft eveneens filialen in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Leeuwarden. Uitkeringsgerechtigden die solliciteren kunnen op verwijzing van DMO (Sociale Dienst) of het Werkplein in de winkel terecht voor gratis nette en representatieve kleding, accessoires en advies. Ook mensen die solliciteren naar een leerwerkplek of stageplaats komen in aanmerking voor een bezoek aan de winkel.

In de winkel is een assortiment aan heren- en dameskleding opgenomen, daarnaast zijn ook schoenen en accessoires beschikbaar. De klanten worden begeleid naar een nieuwe outfit en krijgen persoonlijk advies. Ook betekent het bezoek aan de winkel indirect een voorbereiding op het sollicitatiegesprek zelf.
Sponsoren en donaties zijn altijd welkom.
Openingstijden zijn: maandagmiddag, woensdagochtend en donderdagmiddag.

Geplaatst: 28 mei 2010.

28 mei 2010