Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Viva.nl meer dan een miljoen waard!

Viva.nl bereikt meer dan één miljoen vrouwen per maand*

Amsterdam, 4 juni 2010 - Viva.nl bestaat ruim tien jaar en bereikt inmiddels meer dan één miljoen unieke bezoekers per maand.* Wat ooit begon als een klein forum, is uitgegroeid tot de grootste vrouwencommunity van Nederland. Zoveel vrouwen op één plek, dat vraagt om een feestje!

Van meerkoetobsessie tot daten met de directeur... Het digitale zusje van Viva groeit eigenlijk al sinds de lancering, tien jaar geleden. Het ooit kleine forum - waar een tiental vrouwen en een enkele man de meest uiteenlopende onderwerpen met elkaar bespraken, is nu uitgegroeid tot de grootste huiskamer van Nederland. Op Viva.nl wordt echt (bijna) alles besproken zowel op het forum als op de blogs. Of het nou gaat over een hond met een meerkoetobsessie, uitwisselen van onderkinervaring of een blog over de politiek, alles wordt besproken op Viva.nl

Wat kun je doen met een miljoen?
20 keer de arena vol, dát zijn één miljoen vrouwen en daar zijn we trots op. Eén miljoen vrouwen kunnen de verkiezingsuitslag bepalen, een boek maken of kraken, en kijkcijfers omhoog krikken!

Feest voor de Viva-vrouw
Een luxe probleem, waar laat je één miljoen vrouwen? Die kun je niet allemaal uitnodigen voor een feestje, dus vieren we het één miljoen feest op de site, van 4 t/m 11 juni staat Viva.nl helemaal in het teken van die miljoen bezoekers. Wij wanen ons miljonair - en dat willen we delen. Met luxe prijzen, miljoenen blogs, de grote Viva.nl enquête en een miljoen andere items!

Viva.nl: de meest besproken site van Nederland!


* Google Analytics: 1.000.000, STIR: 895.000

Over Sanoma Digital
Sanoma Digital is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste digitale uitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van 180 websites, waaronder Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, NU.nl, Vrouwonline.nl, Viva.nl, Autoweek.nl, SchoolBANK.nl, Autotrader.nl, Jongegezinnen.nl en web-log.nl bereikt Sanoma Digital ca. 80 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. Sanoma Digital exploiteert tevens TVGids.nl. Het hele Sanoma Digital netwerk heeft per maand meer dan een miljard pageviews.

Sinds 2006 is Sanoma Digital ook actief op mobiel internet. Het mobiele netwerk van Sanoma Digital bestaat inmiddels uit 15 websites of apps, waaronder Startpagina.mobi, Mobiel.NU.nl, m.Autoweek.nl, m.Viva.nl, Mobiel.Kieskeurig.nl en HIER.nl.

Sanoma Digital is onderdeel van Sanoma Uitgevers. Met bijna 80 publiekstijdschriften (met bijbehorende extensies en evenementen) en alle digitale media is Sanoma Uitgevers in bereik het grootste mediabedrijf in Nederland.

Meer informatie over Sanoma Digital: www.sanomadigital.nl

Volg ons op Twitter: Twitter.com/sanomadigitalNL

Voor meer informatie
Annette Knijnenberg, manager marketing & communicatie Telefoon: 020 840 4711
Mobiel: 06 516 394 39
E-mail: pers@sanomadigital.nl