Persbericht

ABAB opent nieuw kantoor
accountant gaat naar toplocatie in belangrijke markt Tilburg

Tilburg, 4 juni, 2010 - Gisterenavond opende accountancy- en adviesorganisatie ABAB een nieuw kantoor in Tilburg. Het kantoor bevindt zich in het prestigieuze Entrada gebouw in Tilburg, direct gelegen aan de A58.

De officiële opening werd verricht door John Verhagen, Voorzitter van de Hoofddirectie van de ABAB Groep, samen met de heer Joost Möller, wethouder van ruimtelijke ordening en milieu in Tilburg. Op zaterdag 5 juni is er een open huis voor relaties en werknemers.

ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met circa 750 medewerkers bedient het bedrijf vanuit 19 kantoren ongeveer 14.000 klanten. De klantenkring bestaat uit niet beursgenoteerde ondernemingen not for profitorganisaties en particulieren. ABAB heeft zijn roots in Tilburg, waar het 86 jaar geleden zijn deuren opende.

In het nieuwe gebouw komen (assistent) accountants, belastingadviseurs en juristen die voorheen over twee kantoren verspreid zaten, samen. Dit versterkt de samenwerking tussen de afdelingen en heeft synergie-effecten tot doel. Het kantoor biedt ruimte voor groei. ABAB timmert hard aan de weg, en heeft ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren. Met name de audit praktijk, die zich vooral richt op de grotere bedrijven, groeit snel.

"Wij zijn erg blij met deze nieuwe toplocatie in Tilburg," zei John Verhagen, Voorzitter van de Hoofddirectie bij ABAB. "Het nieuwe pand heeft een mooie zakelijke uitstraling, biedt ruimte voor groei en is perfect bereikbaar door de centrale ligging aan de A58 die Breda met Eindhoven verbindt. Het is een nieuwe stap vooruit in onze plannen ABAB naar een nog hoger niveau te tillen."

(264 woorden)