Nieuw internetplatform voor enthousiaste spelers


BINNINGEN, ZWITSERLAND, 20100525 -- Op de nieuwste online community ap-club.net draait alles om spelen. De nieuwste jojo en astrojax trucs worden in forums besproken, jongleurs en poi-spelers presenteren foto's en video's van hun kunsten en voor alle beginners zijn er tips en uitgebreide leermodulen, die stap voor stap de beginselen van jojo, astrojax of kiwido overbrengen.

Aan jonge kinderen is ook gedacht: In een apart deel kunnen ouders en opvoeders uitwisselen hoe de kleinsten het beste ondersteund kunnen worden in hun speelplezier en bewegingsdrang. Speelgoed als Bilibo of Sakol bieden nieuwe speelmogelijkheden en stimuleren de fantasie en exploratie van peuters en kleuters op diverse wijzen.

Achter deze community staat ACTIVE PEOPLE, een Zwitserse ideenbroedplaats, die naam gemaakt heeft met innovatieve speelobjecten in het spanningsveld tussen spel en sport. Het stimuleren van beweging en een aktieve speelcultuur heeft daarbij altijd in het middelpunt gestaan. Met de AP CLUB worden de mogelijkheden van het internet nu gericht gebruikt om de kennis van bewegingsspellen te bevorderen en enthousiaste spelers uit de hele wereld een platform te bieden waar gelijkgezinden elkaar treffen en ideen uitwisselen. Zelfs de beste jojo wordt pas een magisch wonderding, als zijn bezitter geleerd heeft ermee om te gaan.

In het eerste weekend van juni valt het startschot met een grote online-prijsvraag. Op de beste en orgineelste deelnemers wachten prijzen met een gezamelijke waarde van 10.000¤. Inschrijven kan nu.

www.ap-club.net





Ingezonden persbericht