Ingezonden persbericht



- NIEUWSFLITS -

Flair Lunchweken

Hoofddorp, 4 juni 2010 - Vandaag zijn de Flair Lunchweken van start gegaan bij ruim 80 restaurants. Hier kun je genieten van een uitgebreid lunchmenu voor ¤ 17,50 p.p. Let's Lunch!
Bij Flair editie 23 zit het boekje Let's Lunch met ruim 80 leuke en bijzondere restaurants door heel Nederland. In de periode 4 juni t/m 18 juni kunnen Flair lezeressen op vertoon van het boekje genieten van een uitgebreid lunchmenu voor ¤ 17,50 p.p.

Kijk voor alle restaurants die mee doen op www.restaurant.nl/flair

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 9 events, 180 websites, 15 mobiele sites en 13 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht