KNHS

Volgend jaar kom ik absoluut weer!
4 juni 2010
zomerinstructieweek mennen 2010

1 | 2 | 3 | 4

Eerste KNHS- Zomerinstructieweek zoning verlopen

ERMELO (KNHS) De eerste Harrys Horse KNHS-Zomerinstructieweek zit er weer op. De kampen hebben dit jaar als thema "Mijn WEG naar Kentucky". Zoals ieder jaar mochten de menners weer het spits afbijten. Het hele KNHS-centrum was bevolkt met paarden, ponys, menners, rijtuigen, instructeurs en vooral veel gezelligheid en zon.

Alle menners kregen twee keer per dag les en het programma stoond vol met leuke activiteiten. Er stond een leerzame clinic van bondscoach mennen Tjeerd Velstra op het programma en er werd een bezoek gebracht aan ruitersport centrum Riant van wereldkampioene Mieke van Tergouw. Dinsdagavond was er tijd voor een prachtige buitenrit over de heide. Op woensdag was er marathon- en vaardigheidsles op het hoofdterrein van het KNHS-centrum.

Enkele reacties van deelnemers:

In één woord geweldig!!

Leerzaam, afwisselend, leuke en goede instructie, gezellige mensen en veel hoefgetrappel. Kortom zeer geslaag en volgend jaar kom ik absoluut weer!

Ik heb heel veel geleerd over de menkunst en vooral genoten van de humor onder de menners. Verschil in niveau telt niet. Iedereen is behulpzaam en zorgt ervoor dat je plezier hebt. Eeen geweldige week die ik graag nog een keer over wil doen!

Door afzeggingen zijn er tijdens enkele zomerinstructieweken nog een paar plekjes over. Wil je meer weten, klik dan hier.