Gemeente Rotterdam

voorzitter deelgemeente loopt voor samenloop voor hoop

30 december 2009

Leverende organisatie | Aangeleverd op 25-01-2010

SamenLoop voor Hoop vindt in 2010 plaats op 5 en 6 juni. De samenloop is een wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding georganiseerd door vrijwilligers. Samenloop voor Hoop kan rekenen op Kees van Pelt, voorzitter deelgemeente Hoogvliet, als ambassadeur Kees van Pelt, voorzitter deelgemeente Hoogvliet. Foto: Cor Vos

"Ook inwoners van Hoogvliet maken, onverhoopt, de ziekte van dichtbij mee of lijden hier zelf aan. De SamenLoop voor Hoop is een belangrijk onderdeel van de strijd tegen kanker die het KWF voert. Ik ondersteun dit initiatief van harte en loop zelf mee met een team van de deelgemeente" aldus van Pelt.

Het evenement vindt plaats op verschillende plaatsen in Nederland. Doel van het evenement is meerledig: vieren van het leven, (ex)kankerpatiƫnten in het zonnetje zetten, herdenken van de overledenen en geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Activiteiten, kraampjes en optredens
Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen teamleden 24 uur afwisselend. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek genieten van activiteiten, kraampjes en optredens van lokale artiesten.

Meer weten of aanmelden als meeloper/vrijwilliger/sponsor?

Dit kan via www.samenloopvoorhoop.nl/hoogvliet