Kijk je ogen uit tijdens de Dag van de Bouw

01/02/2010 14:09

Bouwend Nederland

Kijk je ogen uit tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 5 juni

Samen met haar bouw- en infraleden organiseert Bouwend Nederland voor de vijfde keer de Dag van de Bouw, ditmaal op zaterdag 5 juni. Leden kunnen zich met een project inschrijven tot 1 april.

Het doel van de Dag van de Bouw is het Nederlandse publiek kennis te laten maken met alle facetten van de bouw- en infrasector. Daarom worden aansprekende projecten voor één dag opengesteld.

Tijdens de Dag van de Bouw wordt het publiek geïnformeerd over de maatschappelijke betekenis van de bouw- en infrasector. De bouw heeft met alle onderdelen van onze samenleving te maken: wonen, werken, recreëren, mobiliteit en natuur. Het is belangrijk dat onze mooie sector op waarde wordt geschat, juist in deze zware tijden. Transparantie, openheid, vakmanschap en betrouwbaarheid zijn daarbij sleutelwoorden.

Vorig jaar waren circa 240 projecten opengesteld en deze trokken in totaal meer dan 115.000 bezoekers: een nieuw record! Elk jaar groeit het evenement in aantallen projecten en bezoekers en zien we dat de deelnemende bedrijven over het algemeen zeer tevreden zijn over hun resultaten. Dit hangt natuurlijk samen met de door hen gestelde doelen en behaalde resultaten.

Kijk je ogen uit!

De Dag van de Bouw maakt onderdeel uit van de imagocampagne 'De Bouw maakt het'. De Dag van de Bouw heeft elk jaar een nieuw campagnebeeld. Dit jaar luidt de slogan 'Kijk je ogen uit'.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.dagvandebouw.nl