Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie


Transplant-Erendag 2010

05 juni 2010

Op zaterdag 5 juni organiseert de Stichting Transplantatie Nu! van 12.00 tot 15.00 uur de Transplant-Erendag voor de zevende keer. Het wordt weer een bijzondere herdenkingsbijeenkomst waarin donoren in dankbaarheid en respect worden herdacht. Vanwege het grote succes in 2008 en de prettige omgeving, zal de bijeenkomst wederom gehouden worden in de Grote Kerk te Naarden.

Kring van licht
Nabestaanden van donoren, getransplanteerden en genodigden zullen samenkomen om stil te staan bij dat moment waarop de één een dierbare verloor en de ander een nieuw leven tegemoet ging. Er worden diverse voordrachten gehouden door o.a. getransplanteerden en nabestaanden van donoren. Tevens zal een belangrijke Nederlander als spreker niet ontbreken. De dag wordt begeleid met zang en muziek en een kring van licht.

Aanmelden
Als u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn om samen dankbaarheid en blijdschap, maar ook verdriet te delen, meldt u zich dan voor 10 mei per e-mail aan bij de STNu!: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , of schriftelijk via: Postbus 2358, 1200 CJ Hilversum. Wees er snel bij, er kunnen 650 mensen deelnemen en vol is vol!