Gemeente Spijkenisse


Open dag bij rayon Oost

20 mei 2010

Rayonboerderij Oost

Rayon Oost zet op zaterdag 05 juni 2010 de deuren open voor belangstellenden. Bewoners van het rayon zijn van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom op de rayonboerderij aan de Korte Schenkeldijk 2.

Binnen rayon Oost vallen Gildenwijk, Schenkel, Maaswijk, Groenewoud, Waterland en Hekelingen.

Naast de medewerkers van het rayon, zijn ook diverse partners zoals onder andere politie en vertegenwoordigers van de verschillende woningcorporaties aanwezig. Tijdens de open dag kunt u inzicht krijgen in de werkzaamheden van het rayon en de diverse partners.

Hiernaast kunt u informatie krijgen over lopende werkzaamheden binnen rayon oost. Misschien nog wel interessanter is de informatie die gegeven wordt over werkzaamheden in de nabije toekomst.

Natuurlijk kunt u op deze dag ook met specifieke vragen over uw directe woonomgeving of wijk terecht bij de rayonmedewerkers of één van de aanwezige partners.

Om de dag extra gezellig te maken worden leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Ook de bewonersverenigingen en wijkverenigingen presenteren zichzelf tijdens de open dag. Het belooft een informatieve, maar ook gezellige dag te worden. We hopen u te mogen begroeten op de open dag 05 juni voor een kijkje binnen het rayon.

Er is bij het rayongebouw beperkte parkeergelegenheid. We adviseren iedereen daarom zoveel mogelijk met de fiets te komen. Als extraatje kunt u tijdens de open dag uw fiets laten graveren.

Interne links


* Rayon Oost