Ingezonden persbericht


Woonmanifestatie 'Kom thuis in Bronckhorst'
5 juni presentatie nieuwbouwprojecten in gemeente Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst organiseert samen met acht projectontwikkelaars en woningbouwbouwcorporatie ProWonen op zaterdag 5 juni 2010 tussen 10.00 en 14.00 uur de woonmanifestatie 'Kom thuis in Bronckhorst'. Op deze eerste Bronckhorster woonmanifestatie die plaatsvindt in het gemeentehuis in Hengelo (Gld), presenteren zij de nieuwbouwprojecten en het aanbod aan gemeentekavels in de gemeente.

Nieuwbouwlocaties
De projecten die worden uitgelicht zijn: De Kwekerij in Hengelo (Gld), Kerkweide in Kranenburg, Zutphenseweg Kettelerij en Ruurloseweg/Enkweg in Vorden en het Soerlant IV in Zelhem. ProWonen geeft informatie over nieuwe huurwoningbouw op meerdere locaties binnen de gemeente en de gemeente zelf presenteert de centrumplannen voor Vorden en Hengelo met de daarin opgenomen woonmogelijkheden.

Bronckhorst is een jonge gemeente en één van de grootste plattelandsgemeenten in Nederland. De gemeente wil graag een plek zijn om thuis te komen. Zowel voor de bestaande bevolking, de mensen die door studie of anderszins zijn weggetrokken, maar ook voor mensen die de charme van het platteland en de ruimte zien en graag onderdeel willen uitmaken van deze mooie gemeente. Voor al deze mensen die op zoek zijn naar een woning organiseert de gemeente de woonmanifestatie.




Ingezonden persbericht