Gemeente Overbetuwe

open

Dag van de Bouw: brede school Heteren open

19 mei 2010

Op zaterdag 5 juni 2010 is de Dag van de Bouw. Op deze dag, van 10.00 tot 16.00 uur, stelt Kuijpers Bouw Heteren de brede school in Heteren open voor toekomstige gebruikers en andere belangstellenden.

De brede school was eerst het Heterense gemeentehuis. Nu is het verbouwd en huisvesten er na de zomervakantie twee basisscholen, een bibliotheek en een kinderdagopvang.

De brede school wordt, in opdracht van de gemeente, gebouwd door Kuijpers Bouw Heteren.

Opening Gelderse projecten in Heteren

Theo Peters, gedeputeerde van de provincie Gelderland, opent deze landelijke dag symbolisch voor alle Gelderse projecten bij de brede school in Heteren. Wethouders Jan van Baal en Frank van Rooijen zijn hierbij ook aanwezig.

Landelijke Dag van de Bouw

Op de Dag van de Bouw bundelen Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven de krachten voor een gezamenlijke open dag. Op deze dag laten de deelnemende bouwbedrijven hun bezienswaardige projecten zien aan het publiek.

Programma in Heteren

GeĂŻnteresseerden kunnen kennismaken met dit multifunctionele gebouw. Er zijn diverse presentaties en rondleidingen. Zo is er voor de kinderen een kinderbouwplaats ingericht.

Na afloop staat er voor iedereen een groene verrassing klaar.

10.00 uur

Opening door Theo Peters, gedeputeerde van de provincie Gelderland;

Woord namens de gemeente door wethouder Frank van Rooijen; Openingswoord door Jan Kuijpers, directeur van Kuijpers Bouw Heteren.

11.00 en

13.30 uur

Presentaties van de architect, Van Aken Architecten Eindhoven, en Kuijpers Bouw Heteren over het ontwerp, de bouwkundige realisatie en energiebesparing op de bouwplaats.

14.00 uur

Ballonnenwedstrijd voor de kinderen

16.00 uur

Afsluiting