Gemeente Enschede

Groot Zomerfestival in Twekkelerveld

Samenwerkingsverband Het Twekkelerveld organiseert op zaterdag 5 juni het traditionele jaarlijkse Zomerfestival Twekkelerveld. Stadsdeelwethouder Hans van Agteren opent de festiviteiten om 14.00 uur op het terrein rond de `Twekkelerpoort', het clubgebouw van EVC.

Voor de ouderen is er een speciaal programma met dans- en muzikale optredens op de locatie van Livio aan de Schorpioenstraat. In de wijkkrant Twekkelerveld en op de website www.allesaanwezig.nl ziet u de volledige programmering. Het Zomerfestival wordt mede mogelijk gemaakt door medewerking van Buurt in Actie en FC Twente `scoren in de wijk'.

Activiteiten voor jong en oud
Bij de Twekkelerpoort is `s middags een warenmarkt, een rommelmarkt, een multiculturele markt en zijn er vele activiteiten voor kinderen en jongeren. Ook is er een avondprogramma met medewerking van Radio NL dat tot 23.00 uur zal duren. Diverse bekende Nederlandse artiesten zullen hier acte de présence geven.

Dit jaar is er speciaal voor de ouderen een heel eigen programma in het Livio gebouw. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur zijn er verschillende optredens van o.a. een Hindoestaanse dansgroep, de Enschedese spöllers en daansers De krekkel, een buikdanseres en nog vele anderen. Aansluitend is er een avondprogramma met een optreden van de muziekgroep Lady and the old Fellows. De entree is gratis en de koffie staat klaar.

Geplaatst: 31 mei 2010.

31 mei 2010