RTL Group

WK-special 'Ik Hou van Holland': Ik Hou Van Oranje'

Als warming up voor het WK voetbal in Zuid-Afrika staat Ik Hou Van Holland op zaterdag 5 juni eenmalig geheel in het teken van het Nederlands elftal en alles wat daar mee te maken heeft. Nu de Oranjekoorts is uitgebroken, zal Linda de Mol in deze extra lange uitzending beide teams in sneltreinvaart aan de tand voelen over hun voetbalkennis. De vragen gaan niet alleen over echte voetbalweetjes, maar variëren van Cruijffiaanse wijsheden tot voetbalroddels en van buitenspel tot overspel.

In deze WK-special worden aanvoerders Peter Heerschop en Jeroen van Koningsbrugge bijgestaan door voetballegende Willem van Hanegem, spelersvrouw Kim Stekelenburg, ex-international Pierre van Hooijdonk, ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst, ex- Eredivisie scheidsrechter Dick Jol en voetbalvrouw Charlotte Sophie Heitinga Zenden.

Uitzending: zaterdag 5 juni tussen 20.00 en 22.00 uur bij RTL 4.

Website: www.rtl.nl/ikhouvanholland

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718482, danielle.van.es@rtl.nl.