Gemeente Hoorn

Voetbaltoernooi voor de jeugd op zaterdag 5 juni

Op zaterdag 5 juni vindt op het Cruyff Court aan de Nachtegaal in de Kersenboogerd en het Cruyff Court aan het Gangwerk in de Grote Waal de Hoornse zes voor de jeugd plaats. Het is een zes tegen zes straatvoetbaltoernooi voor C-, D-, E- en F-pupillen van de zes Hoornse voetbalverenigingen.

Dit jaar wordt de derde editie van de Hoornse zes voor de jeugd georganiseerd. Zowel jongens als meisjes kunnen meedoen aan het evenement. De organisatie ligt in handen van het gemeentelijke Sportopbouwwerk en de zes Hoornse voetbalverenigingen.

Iedereen is op zaterdag 5 juni van harte welkom op beide Cruyff Courts om de Hoornse zes voor de jeugd bij te wonen. De F- en D-pupillen spelen op het Cruyff Court in de Kersenboogerd, de E- en C-pupillen op het Cruyff Court in de Grote Waal. Om 09.00 uur beginnen de F- en E-pupillen. De D- en C-pupillen starten om 12.15 uur.

Kijk voor meer informatie op de website www.sportopbouwwerkhoorn.nl of neem contact op met het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn, telefoon 0229 252620.