Gemeente Maasgouw


Open Dag brandweer Thorn

Brandweerkazerne Thorn

Op zaterdag 5 juni houdt de vrijwillige brandweer van Thorn een Open Dag ter gelegenheid van de verbouwing van de kazerne.Tijdens de open dag zijn er diverse activiteiten voor oud en jong.

De oude kazerne aan de Oude Trambaan is in de afgelopen maanden geheel verbouwd en nu staat er een prachtige vernieuwde brandweerkazerne die geheel klaar is voor de toekomst.

In de oude gemeenteloods is een nieuwe kazerne gerealiseerd die voldoet aan de huidige (Arbo-) eisen. Naast de loods is een aanbouw neergezet die geschikt is om de tankautospuit te stallen. De officiële opening is op 5 juni. Aansluitend is er vanaf 12.00 uur een open dag waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd.

Onderstaand het programma:

12.00 uur Start Open Dag

14.00 uur Prijsuitreiking kleurwedstrijd
14.30 uur Demonstratie hulpverlening
16.00 uur Demonstratie hulpverlening
17.00 uur Einde Open Dag

De brandweerpost Thorn wil deze dag ook benutten om vrijwilligers te interesseren. Heeft u altijd al gedacht dat vrijwilliger bij de brandweer iets voor u is, dan is deze dag een prima gelegenheid om eens rond te kijken en een indruk te krijgen van de werkzaamheden. De vrijwillige brandweer kan de komende jaren best wat nieuwe collega's gebruiken! Alle aanwezige korpsleden zullen u op deze dag graag begeleiden en meer vertellen over de wondere wereld van de brandweer.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00