NCRV

Spirit 24

In het teken van EO Jongerendag

Zaterdag 5 en zondag 6 juni

12.00 uur, Nederland 2 en Spirit 24

Met o.a. Femke Halsema en André Rouvoet in een live verkiezingsbattle

In het weekend van 5 en 6 juni staat Spirit 24 geheel in het teken van de EO Jongerendag. Het thema dit jaar is âFreedom is here!â. De medewerkende artiesten zijn: Hillsong United, Leeland, Hawk Nelson en Newworldson. Zij verzorgen een concert vanaf het hoofdpodium. Spreker is Tiemen Westerduin en de samenzang wordt geleid door Kees Kraayenoord. De presentatie van de dag is in handen van Manuel Venderbos.

Op het buitenterrein van de EO Jongerendag vindt om 16.00 uur een verkiezingsbattle plaats onder leiding van Tijs van den Brink en Klaas van Kruistum. Acht prominente politici geven acte de présence waaronder Femke Halsema en André Rouvoet.

De EO Jongerendag wordt van 12.00 tot 17.00 uur live uitgezonden op Nederland 2 en op Spirit 24. Het avondconcert, begint om 18.30 uur en is exclusief te zien via www.spirit24.nl en www.eojongerendag.nl. Daarnaast zendt Spirit 24 hoogtepunten uit van de laatste tien jaar van de EO Jongerendagen. Op zondagavond 6 juni tussen 20.00 en 23.45 uur wordt het weekend afgesloten met het jubileumconcert van Michael W. Smith.

Over Spirit 24

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland. Het is een samenwerking van twaalf levensbeschouwelijke omroepen (KRO RKK, EO, IKON, Joodse Omroep, ZvK, NMO, NIO, OHM, BOS, HUMAN en de NCRV).

De zender is interreligieus en multicultureel en biedt de kijker een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, cultuur en filosofie, gezien vanuit verschillende geloofsrichtingen en invalshoeken. De zender laat de kijker genieten en schept verwondering, zet aan tot nadenken en brengt op toegankelijke wijze (nieuwe) inzichten.

Wilt u ook Spirit 24 ontvangen? De zender is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 27 en via Ziggo op kanaal 575. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen. Ook is het kanaal te bekijken op www.spirit24.nl.