Gemeente Blaricum

5 juni open dag gemeentehuis


01-06-2010
Terug in Blaricum èn een nieuw gemeentehuis! Het gemeentebestuur van Blaricum nodigt inwoners en andere belangstellenden daarom uit voor de open dag op zaterdag 5 juni aanstaande. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom in het nieuwe onderkomen aan de Kerklaan 16.

Na twee jaar te gast te zijn geweest in Laren is het gemeentebestuur sinds april weer terug in Blaricum, in het nieuwe gemeentehuis in de voormalige Bernardusschool. Het gebouw en het omliggende terrein hebben een drastische renovatie ondergaan en dat is goed te zien. De lichte ruimtes met hoge plafonds en het interieur met eigentijdse vormgeving geven het gebouw een klassieke en tegelijkertijd warme uitstraling.

Benieuwd hoe uw oude school er nu uitziet? Of gewoon nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de nieuwe trouwzaal of de kamer van de burgemeester? Kom dan zeker langs op 5 juni. Ook de kinderen kunnen meekomen. Voor hen zijn er verschillende activiteiten zoals poppenkastvoorstellingen, ringwerpen, klompgooien en `koe'melken.

Op de fiets of lopend

Om verkeersoverlast voor de omwonenden tot een minimum te beperken, doet het gemeentebestuur een dringende oproep aan bezoekers om lopend of op de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, kan parkeren bij BVV31 (voetbalvereniging). Het parkeerterrein van de voetbalvereniging is aan de Schapendrift 1c, 1261 HK Blaricum.

|