Gemeente Hoogeveen

Afscheidsdienst Helmer Koetje

Op zaterdag 5 juni wordt om 11.00 uur -in het Gereformeerd Kerkelijk Centrum 'Irene', Julianastraat 27 in Vroomshoop- afscheid genomen van burgemeester Helmer Koetje. Er is gelegenheid tot condoleren vanaf een uur voorafgaand aan de dienst. Ook kunt u op woensdag 2 juni van 19.00 tot 21.00 uur de familie Koetje 'thuis' (aan de Boshoek 37) condoleren.

Condoleances


* Brieven en overige blijken van medeleven voor de familie kunt u ook sturen naar de familie Koetje, Boshoek 37, 7681 GT, Vroomshoop.
* U kunt uw condoleance ook achterlaten in een van de condoleanceregisters in het raadhuis, het Compagnieshuis en in de diverse buurt- en dorpshuizen. In de buurt- en dorpshuizen kunt u tot maandag 7 juni terecht, tenzij de locatie ook als stembureau wordt gebruikt op die dag. Dan kunt u er ook op die dag nog uw condoleance achterlaten.

* Ook via
http://www.hoogeveen.nl/Condoleanceregister_Helmer_Koetje/Condolean ceregister_Helmer_Koetje kunt u uw reactie plaatsen.
* Bloemen of andere blijken van medeleven kunt u (laten) bezorgen op zaterdag 5 juni voor 10 uur op het volgende adres: Kerkelijk Centrum Irene, Julianastraat 27, 7681 AL, Vroomshoop.