Gemeente Purmerend

Nog plaatsen beschikbaar voor Beweegdag 55+

03 juni 2010

Purmer-Noord, zaterdag 5 juni - Voor 55plussers woonachtig in Purmer-Noord is er zaterdagmiddag 5 juni de Beweegdag 55+. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, daarom kunnen belangstellende 55plussers uit Purmerend zich tot en met vrijdag 4 juni aanmelden bij Spurd. Er zijn nog tientallen plaatsen beschikbaar voor de Beweegdag 55+ op het terrein van korfbalvereniging Purmer.

Tijdens een Beweegdag maken 55plussers actief kennis met verschillende beweegactiviteiten en vormen van sportieve recreatie. Bewegen is goed voor de gezondheid en bevordert langduriger zelfstandigheid. Deelnemers aan vorige edities reageerden enthousiast en positief op het programma met sport en spel. Aanmelden voor de Beweegdag 55+ Purmer-Noord is noodzakelijk en kan tot vrijdag 4 juni 14.00 uur door naam, adres en telefoonnummer en indien van toepassing met omschrijving van de beperking te e-mailen naar info@spurd.nl of telefonisch door te geven aan Spurd: (0299) 418 100.

De Beweegdag 55+ Purmer-Noord is een activiteit van Purmerend Actief, een samenwerking van sportorganisatie Spurd, Zorgcirkel Waterland en Clup Welzijnswerk. De start is om 14.00 uur. Ook voor 55plussers met een lichamelijke beperking is het mogelijk mee te doen aan de Beweegdag. Naast - en in plaats van - deze beweegactiviteiten is het mogelijk in de kantine van de korfbalvereniging een groot aantal spellen te spelen of een nek- of voetmassage te krijgen.

Bron: Spurd