Ingezonden persbericht

Voorverkoop tribunekaarten corso 2010 start zaterdag 5 juni
De voorverkoop voor tribunekaarten voor bloemencorso Zundert 2010 start op zaterdag 5 juni bij CultuurCentrum Zundert. Kaarten kosten 6,50 euro, 13 euro of 18 euro. En wie online entreekaarten bestelt, krijgt een vroegboekkorting.

De voorverkoop van tribunekaarten voor het corso vertoont jaarlijks popconcert-taferelen. De eerste corsoliefhebbers hebben er een doorwaakte nacht voor over: om 3 uur 's nachts schuiven de eerste mensen in de rij aan. De tribuneplaatsen voor de hoofdtribune raken steevast op de eerte voorverkoopdag uitverkocht. Vanaf dinsdag 8 juni start ook de online-voorverkoop via www.bloemencorsozundert.nl en de telefonische verkoop.

Online bestellen van kaarten kan op www.bloemencorsozundert.nl. Telefonisch kan ook op het speciale nummer 087-7842507. Of u koopt kaarten aan de corsobalie van CultuurCentrum Zundert, geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur.

Bloemencorso Zundert is een pracht van een evenement en wordt gedragen door louter vrijwilligers. Het vindt steeds plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/
www.corsokoorts.nl/

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht