Yvonne Kroonenberg signeert voor Dierenhulp zonder Grenzen

AMERSFOORT, 20100417 -- Amersfoort - De Stichting Dierenhulp zonder Grenzen organiseert hun alweer 5e DZG-dag in Amersfoort op 5 juni. Op deze dag zal ook de bekende schrijfster Yvonne Kroonenberg aanwezig zijn.


1 Mei 2010 is het zes jaar geleden dat Dierenhulp zonder Grenzen werd opgericht. Deze stichting heeft in de afgelopen jaren veel honden en katten kunnen helpen uit en in het buitenland, maar ook in het binnenland. Want zoals de naam al zegt, het helpen van dieren houdt niet op bij onze landgrenzen. Deze stichting helpt op diverse plaatsen in Europa, zoals Spanje, Griekenland, Portugal en Polen. Sinds vorig jaar helpen zij ook in L'Aguila, Italië, deze stad is in de nacht van 5 - 6 april 2009 zwaar getroffen door een aardbeving.

De voorbereiding voor de jaarlijkse DZG dag is weer in volle gang. De DZG-dag wordt zoals elk jaar weer gehouden aan de Barchman Wuytierslaan 95, op Sportpark "De Bokkeduinen" bij de Hondensportvereniging Amersfoort. Yvonne Kroonenberg zal op deze dag haar boeken "Als ik hier! zeg, loopt 'ie weg!" en '' Alleen de Knor wordt niet gebruikt" signeren. Van spelletjes voor de hond tot leuke activiteiten voor zowel kind als volwassen worden georganiseerd. Net zoals elk jaar zullen diverse kramen aanwezig zijn. DZG is vereerd om mee te delen dat Nicole Dee zal komen optreden.

Voor meer informatie over de organisatie zie www.dierenhulpzondergrenzen.com



Ria Kuurman