Dura Vermeer

Amsterdam - 27 mei 2010

Kijk je ogen uit bij de Tweede Coentunnel

Tijdens de vijfde editie van de Dag van de Bouw op zaterdag 5 juni is de Tweede Coentunnel open voor publiek.

Coentunnel Construction v.o.f. (Bestaande uit Dura Vermeer, Arcadis, BESIX, CFE, Dredging International, TBI Bouw en Vinci) heeft samen met Rijkswaterstaat en Combinatie Westpoort een aantrekkelijk programma voor de bezoekers gemaakt.
Alle bezoekers worden ontvangen en geregistreerd bij het Informatiecentrum van Rijkswaterstaat in Amsterdam. Het is mogelijk om presentaties bij te wonen of buiten de bouwmachines te bekijken en de marktkramen te bezoeken.

Vanaf het terrein vertrekt er iedere 20 minuten een bus, die volgens het zogenaamde `hop-on, hop-off' systeem een ronde rijdt. De eerste halte is bij het project "De Westrandweg", vervolgens rijdt de bus naar het bouwterrein waar de zuidelijke toerit van de Tweede Coentunnel is opengesteld voor het publiek. Bij iedere halte is er de mogelijkheid om in- en uit te stappen en een kijkje te nemen.

Het adres van het Informatiecentrum van Rijkswaterstaat is, Westpoortweg 20, 1046 BW Amsterdam. GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.dagvandebouw.nl