Villa ArenA verwelkomt Circus Roncalli

02/06/2010 08:50

Hillenaar Circus Events B.V.

Circus Roncalli is aangekomen in Amsterdam! Sinds de wereldpremière van 1976 vierde Roncalli grote successen in steden als Moskou, Wenen en Berlijn. Het is voor het eerst dat dit gerenommeerde circus Nederland aandoet. Woonmall Villa ArenA ontvangt het circus Roncalli met open armen.

In de prachtige circustent aan de Boelelaan in Amsterdam Buitenveldert ontvangt het circus deze weken haar eerste bezoekers. De tent is omringd door talrijke originele woonwagens, waarvan sommigen meer dan 80 jaar oud. De reacties van het publiek zijn lovend.

Op zaterdag 5 juni a.s. kunnen bezoekers van Villa ArenA genieten van een stukje voorpret; in de woonmall zullen van 11.00 uur tot 13.00 uur een aantal circusacts te zien zijn; vrolijk geklede showgirls van het Roncalli ballet, Vik de magiër en Burl the bubble guy zullen in Villa ArenA hun kunsten vertonen. Ook is op de tweede verdieping een etalage van ruim 25 meter ingericht met circustaferelen. Er zijn onder meer klassieke kostuums, decorstukken en affiches te zien.

Marcus Strobl, Communicatie Manager Roncalli: "Het is voor ons een grote eer voor het eerst in Amsterdam te zijn. In woonmall Villa ArenA willen wij de bezoekers een preview geven van onze show en hen laten kennis maken met de romantiek en poëzie van Circus Roncalli". "Circus Roncalli is uniek in zijn soort; nostalgie ten top, maar in een vorm die zowel jong als oud zal aanspreken", aldus Saskia Doornekamp, Promotie Manager Villa ArenA. "Het Atrium van Villa ArenA is de uitgelezen plaats om het Amsterdamse publiek te laten kennismaken met deze geweldige attractie. Echt een aanrader!".





http://www.roncalli.com