Nederlandse Spoorwegen

Amsterdam, 1 juni 2010

NS zet extra treinen in voor `RTL GP Masters of Formula 3'

In het weekend van 5 en 6 juni vindt op het circuit van Zandvoort de `RTL GP Masters of Formula 3' plaats. NS verwacht extra drukte op zondag 6 juni en zet langere en extra treinen in. De grootste drukte richting Zandvoort wordt verwacht tussen 10.00 en 14.00 uur en richting Haarlem tussen 16.00 en 18.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met langere reistijden. NS attendeert reizigers om ruim de tijd te nemen voor de reis.

Trein stopt niet op station Overveen
De treinen van en naar Zandvoort stoppen in de drukke periodes niet op station Overveen. Tot 15.00 uur geldt dit voor de treinen richting Zandvoort. Vanaf 17.00 tot 22.15 uur stoppen treinen richting Haarlem niet op station Overveen. Reizigers uit Overveen reizen deze dag via station Haarlem of station Zandvoort.

Reisadvies
Vanaf Amsterdam rijdt elk kwartier een trein richting Zandvoort. Vanaf Haarlem rijden nog twee extra treinen in die richting. Tussen station Alkmaar en station Uitgeest wordt dit weekend gewerkt aan het spoor en zet NS bussen in. Voor een reisadvies op maat, zie www.ns.nl.

Noot aan de redactie
Meer informatie: NS persvoorlichting, Mariëlle Peeters 06-45578978 NS
NS is in Nederland de grootste reizigersvervoerder op het spoor. De treinen van NS houden Nederland mobiel. Per dag bereiken ruim 1,1 miljoen NS-klanten hun bestemming zonder files of parkeerproblemen. De elektrische treinen van NS zijn een zeer energie- en klimaatvriendelijk vervoermiddel met een lage CO2-uitstoot. Op de 381 stations biedt NS een scala aan voorzieningen om de reizigers van dienst te zijn.

NS Groep N.V., Utrecht Handelsregister Utrecht 30124358






---- --