Belgische Federale Overheid

aanwijzingen van onze nieuwe ambassadeurs in Warschau, Wenen en Caracas

Buitenlandse Zaken heeft kennis genomen van de instemmingen met de aanwijzingen van onze nieuwe ambassadeurs in Warschau, Wenen en Caracas

Datum: 04 juni 2010
« De regering van de Republiek Polen heeft haar instemming betuigd met de aanwijzing van de heer Raoul DELCORDE als Ambassadeur van België te Warschau.
De heer Delcorde werd geboren in 1955. Hij trad in de carrière in 1984 en is Licentiaat Internationale betrekkingen en Overheidbestuur, Doctor in de Politieke Wetenschappen en Master in de Filosofie. Hij was op post in Islamabad, New York VN, Wenen OV SE, Washington en als Ambassadeur te Stockholm. De heer Delcorde was tot voor kort toegevoegd aan het Hoofdbestuur. »

« De regering van de Republiek Oostenrijk heeft haar instemming betuigd met de aanwijzing van de heer Frank RECKER als Ambassadeur van België te Wenen.
De heer Recker werd geboren in 1953, trad in de carrière in 1982 en is Licentiaat Vertaler. Hij was op post in Boekarest, Stockholm, Bern en als Ambassadeur te Niamey, Abidjan en Oslo. De heer Recker is momenteel toegevoegd aan het Hoofdbestuur. »

« De regering van de Bolivariaanse Republiek Venezuela heeft haar instemming betuigd met de aanwijzing van de heer Jean-Paul WARNIMONT als Ambassadeur van België te Caracas.
De heer Warnimont werd geboren in 1952, trad in de carrière in 1977 en is Licentiaat Germaanse Filologie. Hij was op post in Londen, Rome FAO, Kigali, Caracas, Bogota, Stockholm en als Ambassadeur te Bogota en Lima. De heer Warnimont is momenteel toegevoegd aan het Hoofdbestuur. »