TROS


Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 5 juni
Radio 2 - 16.00 uur

'HUISBAND' DWDD TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 5 juni ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ:

THE SOULDIERS
Ze speelden onder meer op het Portland Bluesfestival en zijn momenteel de huisband van 'De Wereld Draait Door' tijdens de uitzendingen voorafgaand aan de verkiezingen. Op 18 april jl. verscheen hun nieuwe EP (minialbum) op het label van popkenner Leo Blokhuis en Ricky Koole. The Souldiers spelen Rootsrock, New Orleans funk, soul, blues en folk.

IAN PARKER
Een singer-songwriter met een bijzondere stijl. Vorig jaar heeft hij in samenwerking met de man achter Robert Plant, Portishead en Massive Attack een nieuwe EP uitgebracht, getiteld Demons and Doubters. Afgelopen week stond hij nog in Frankrijk, maar aanstaande zaterdag is hij te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ.

SVEN HAMMOND SOUL
Hammond soul, jazz en funk, dat is wat Sven Figee met zijn band Sven Hammond Soul maakt. Geïnspireerd door zijn helden Jimmy McGriff, Jimmy Smith en Jimmy Hendrix. Het nieuwe album 'The marmelade sessions' is net uit. Sven speelt daar zaterdag een aantal tracks van.

GLENNIS GRACE
In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de ballad 'My impossible dream' won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland. De afgelopen tijd heeft ze met het producersduo Fluitsma & Van Tijn gewerkt aan een nieuw album en zaterdag staat ze in TROS MUZIEKCAFÉ.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl