Ingezonden persbericht




()

LIVE-UITZENDING DANCE DEPARTMENT ON AIR MET SMOKIN'JO, DE MAN ZONDER SCHADUW EN EL MUNDO & SATORI

Hilversum, 02 juni 2010 - Aankomende zaterdag is het de eerste zateerdag van de maand en dat betekent tussen 20:00 en 23:00 uur: Dance Department ON AIR 'live' vanuit een speciaal ingerichte radiostudio in AIR. Om 23:00 uur opent de club haar deuren voor het publiek, dat kan gaan genieten van housebeats met een vleugje techno van Smokin' Jo (UK), De Man Zonder Schaduw en El Mundo & Satori. Net als de voorgaande zaterdagen zijn de sets van deze DJ's in AIR ook weer te beluisteren tijdens Dance Department op Radio 538.

Voor deze speciale editie van Dance Department ON AIR is de sexy Britse DJ 'Smokin' Jo' uitgenodigd. Je kent Smokin' Jo als resident van een van Ibiza's bekendste avonden: 'We Love Space' en organisator van de befaamde NastyDirtySexyMusic en Nude avonden in London. Hiernaast is Smokin' Jo aangesloten bij het wereldbekende label Defected.

Naast de Britse schone zijn twee acts van eigen bodem uitgenodigd. Allereerst het duo 'El Mundo & Satori': bekend om hun deep funky muziekstijl en producties van hun hand zijn favoriet bij grootheden als Loco Dice en Richie Hawtin. Als klap op de vuurpijl brengt Dance Department ON AIR 'De Man Zonder Schaduw' (DMZS): bekend om zijn uitzonderlijke platenkeuze waarbij hij klassiekers combineert met de nieuwste tracks, hij is dé man achter de wilde feesten van Gasten Zonder Grenzen in Amsterdam en is een zeer gerespecteerde DJ in de Nederlandse Techno scene.

Dance Department ON AIR
Datum: 05 juni 2010
Tijd: 23:00-05:00
Presale: ¤ 15,- Locatie: AIR
Adres: Amstelstraat 24, Amsterdam

Kaarten zijn verkrijgbaar via AIR Meer informatie: www.538dancedepartment.nl / www.air.nl

AIR is een nieuwe nachtclub in Amsterdam en bevindt zich op de legendarische plek waar de voormalige iT gelokaliseerd was. Wekelijks prikt 538 Dance Department van 01:00 tot 04:00 uur door vanuit AIR met '538 Dance Department ON AIR' en elke eerste zaterdag van de maand is er een speciale live-uitzending die om 20:00 uur vanuit de club begint.