Politie Zeeland


---


O-1025-2010 Vechtpartij in Goes
Op de Grote Markt ontstond zaterdag rond 02.00 uur een vechtpartij.
Er werd een diensthond ingezet en deze beet een 18-jarige Goese betrokkene in de schouder. Een andere betrokkene, een 39-jarige man uit Goes, probeerde de hond van de 18-jarige af te trekken. Hij werd gepepperd en aangehouden. De 39-jarige verklaarde later dat hij niet in de gaten had dat het een politiehond was. Ook de 18-jarige werd aangehouden, alsmede een 19-jarige inwoner van Yerseke. Allen zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. Rond 02.30 uur was rust op de Grote Markt hersteld. Bij de vechtpartij waren 15 tot 20 personen betrokken, waardoor de vechtpartij ontstond is niet bekend.

Z-1026-2010 Diefstal personenauto, Cadzand
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd vanaf De Lopinge in Cadzand een personenauto gestolen.
Het gaat om een grijze Audi, type A6 Avant, voorzien van het Duitse kenteken GM-DH-353. De auto stond volledig bepakt omdat de eigenaar vanmorgen weg wilde gaan rijden richting Duitsland. In de auto liggen ook de rij- en kentekenbewijzen.


O-1027-2010 Aanrijding bij Oud-Vossemeer
Op de kruising Krabbekreekweg / Broekseweg bij Oud-Vossemeer ontstond zaterdag rond 10.00 uur een aanrijding.
Een 27-jarige automobiliste uit Dronten kwam uit de richting van Sint Annaland en wilde linksaf de Krabbekreekweg oprijden. Ze verleende daarbij geen voorrang aan een 56-jarige automobilist uit de gemeente Tholen. De auto van de vrouw begon door de aanrijding rond te tollen en kwam tegen de auto van een 60-jarige man uit de gemeente Tholen tot stilstand. De vrouw en de 56-jarige man, alsmede een passagier uit zijn auto zijn met nekklachten en wat kleine verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Alle drie de betrokken auto's raakten beschadigd.

O-1028-2010 Woninginbraak, Renesse
Tussen 3 en 5 juni werd ingebroken in een woning aan de Jan van Renesseweg in Renesse.
Men kwam de woning binnen door het vernielen van een ruit. Uit het pand werden o.a. televisies, een klok, een dvd-speler, lampen en een bed gestolen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

O-1029-2010 Diefstal motor, Scharendijke
Zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur werd op de Rampweg in Scharendijke een Duitse motor gestolen.
Het gaat om een zwarte Kawasaki K750 met kenteken DUQ126. De waarde bedraagt enkele duizenden euro's.

O-1030-2010 Aanrijding bij Kruiningen
Op de A58 bij Kruiningen kwamen zaterdag rond 12.30 uur vier auto's met elkaar in botsing.
Door de drukte remde een automobilist af, de bestuurder achter hem had dit niet in de gaten en botste tegen zijn voorganger. Deze werd daardoor tegen twee voertuigen voor het gedrukt. Drie auto's raakten zwaar beschadigd. Twee personen liepen nekklachten op en één persoon brak een arm. Voor zover bekend zijn het allen inzittenden. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.
(