Ingezonden persbericht


DRIVING AGAINST HUNGER
`Classic Car Event' ter bestrijding van honger in de wereld

Emmen, 6 april 2010 ­ Na het grote succes van 2009 organiseert het Eden Hotel Emmen op 4 en 5 juni 2010 samen met The Hunger Project wederom een geheel verzorgde `Classic Car Event' door het Drentse landschap. Het doel is om geld op te halen dat ten goede komt aan de bestrijding van wereldwijde honger.

Vorig jaar is er een bedrag opgehaald van Euro 15.000 dat door de Eden City Hotels is verdubbeld naar euro 30.000. Ook dit jaar zal Eden City Hotels het bedrag verdubbelen.

Aanmelden kan via carla.veeger@edenhotelgroup.com.

The Hunger Project
Eden City Hotels heeft zich sinds 2007 verbonden aan `The Hunger Project'. Deze internationaal opererende organisatie heeft zich als missie gesteld: `een wereld zonder chronische honger'. Een visie die vanuit het Nederlandse familiebedrijf van harte wordt ondersteund, omdat het hier gaat om het voorzien in een primaire levensbehoefte van onze medemensen.

Inschrijven Classic Car Event
Eden Hotel Emmen nodigt de lezers uit deel te nemen aan dit evenement, dat bestaat uit een "get- together buffet" op vrijdagavond 4 juni, een overnachting inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, een mooie toertocht op 5 juni door het aantrekkelijke Drentse landschap, een viergangendiner met muzikale omlijsting door de Boogie & Blues Band van Martijn Schok op deze zaterdagavond 5 juni en als afsluiting nog een overnachting inclusief het ontbijt op zondagmorgen.

Men kan zich inschrijven voor het bedrag van 99,50 per persoon voor het buffet, het diner en twee maal het ontbijtbuffet. De prachtige toertocht, het rallyschild van dit bijzondere evenement, de beide overnachtingen en de muziek worden u aangeboden door de organisatie. Daarnaast vragen wij een minimale* bijdrage van 50,00 per persoon die volledig wordt gedoneerd aan The Hunger Project.

De dranken tijdens het verblijf in het hotel en de "vrije lunch" op zaterdag zijn voor uw eigen rekening. Een verlengingsnacht op zondag 6 juni kunnen wij aanbieden voor 25,00 per persoon inclusief ontbijt. De vrijdagnacht is niet inwisselbaar voor de zondag.

Aanmelden kan via carla.veeger@edenhotelgroup.com.

P.S. voor uw klassieker hebben wij wederom een overdekte én afgesloten parkeerplaats beschikbaar.

"We rekenen minstens op een herhaling van het succes van vorig jaar, de eerste geluiden stemmen ons hoopvol", zo stelt Rob Veeger van het Eden Hotel Emmen, dat zich al kan verheugen in een grote belangstelling om deel te kunnen nemen aan dit weekend. Het Eden Hotel Emmen heeft 83 kamers beschikbaar en zodra die vol zijn is de deelnemerslijst bekend.

Deelnemen
Belangstellenden voor deelname, die in het bezit zijn van een echte klassieker, kunnen zich aanmelden via het e-mailadres: drivingagainsthunger@edenhotelgroup.com. Inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding tot 83 equipes. Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 25 mei aanstaande.

The Hunger Project
The Hunger Project ondersteunt mensen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger. Een wereld zonder chronische honger, dat kunnen we realiseren! Hoe? Door te investeren in mensen. Door mensen weerbaar te maken en ze te stimuleren om zelf hun eigen toekomst op te bouwen. In Afrika, in Azië, in Zuid-Amerika, waar ook ter wereld. The Hunger Project ziet mensen met honger niet als slachtoffers, maar als volwaardige individuen die uitstekend in staat zijn hun eigen honger te beëindigen. Sterker nog, The Hunger Project is ervan overtuigd dat een duurzame beëindiging van de honger alleen kan worden gerealiseerd door de mensen zelf. Voorwaarde is dat ze de nodigde capaciteiten ontwikkelen en kansen herkennen en grijpen. Dáár investeert The Hunger Project in. Al 30 jaar en met succes!

Eden City Hotels
Eden City Hotels is een onderdeel van de Eden Hotel Group. Met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden City Hotels voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen. Eden City Hotels exploiteert 16 drie- en viersterren hotels in de centra van de belangrijkste Nederlandse steden. Bovendien is de Eden Hotel Group eigenaar en exploitant van Holiday Inn Eindhoven. Dankzij een platte organisatiestructuur kan steeds snel worden ingespeeld op de wensen van de gasten en klanten, waardoor de Eden City Hotels bekend staan om de hoge mate van gastvrijheid, service en een up to date product. Voor reserveringen en meer informatie zie www.edencityhotels.com.




Ingezonden persbericht