Ingezonden persbericht


Creatief met natuurlijke materialen
Schrijf u nu in voor een decoratieworkshop in De Tuinen van Appeltern

Op zaterdag 5 juni wordt er van 9.45 uur tot en met 13.00 uur een creatieve workshop georganiseerd. Tijdens deze workshop maakt u van natuurlijke materialen een blijvende decoratie voor in uw tuin of op het terras. De decoratieworkshop wordt gegeven door Toon van Ooijen. Toon is bij De Tuinen van Appeltern verantwoordelijk voor alle versieringen in de tuinen en gebouwen.

De terrassen en interieurs worden door Toon aangekleed met allerlei natuurlijke creaties. Per seizoen gebruikt hij daarbij andere ingrediënten. Bloembollen, afvalhout, gedroogd blad, fruit, tulpen, snijbloemen, rozen, stro en mos, kortom, alles wat Moeder Aarde voortbrengt komt in aanmerking. De oogst uit eigen tuin wordt door Toon op verschillende manieren verwerkt in eigentijdse en natuurlijke werkstukken. Het is fantastisch om te zien met welke beperkte materialen hij in staat is een terrastafel, tuinmuur of compleet plein, een bloemrijk uiterlijk te geven.

Zijn enthousiasme en creativiteit deelt hij graag met bezoekers. Voor iedereen die nog meer wil ontdekken en het ook zelf wil uitproberen, geeft Toon een inspirerende decoratieworkshop. U kunt nu nog deelnemen aan de decoratieworkshop van 5 juni. Maar doe dit snel want vol = vol. U kunt zich aanmelden via ons aanmeldingsformulier op www.appeltern.nl, per e-mail naar info@appeltern.nl of telefonisch tijdens kantooruren op telefoonnummer 0487-541732. De kosten voor deze workshop bedragen E 46,50 per persoon. Dit is inclusief de materialen, een kopje koffie of thee en appelgebak bij ontvangst en een consumptie. Bij deze prijs zit tevens de entree tot het modeltuinenpark en een parkeermunt. U kunt na de workshop nog lekker rondwandelen door de ruim 200 voorbeeldtuinen en inspiratie opdoen voor eigen tuin en terras. Een paar uurtjes bij de les, de hele dag genieten en tientallen waardevolle tips voor thuis. Schrijf u dus snel in! Kijk op www.appeltern.nl voor meer informatie. Noot voor de redactie:
Het tuininspiratiepark in Appeltern is iedere dag geopend van 1 maart tot 1 december van 10.00 uur tot 18.00 uur. Ook op zon- en feestdagen. In maart, oktober en november tot 17.00 uur. De Tuinen van Appeltern is rolstoeltoegankelijk en honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. De toegangsprijs is E11,50. Kinderen van 6 t/m 12 jaar krijgen 50% korting en 65-plussers krijgen E2,- korting. Bezoekadres: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern. Kijk voor meer informatie op www.appeltern.nl



Ingezonden persbericht