Nick Nielsen presenteert nieuw programma

04/06/2010 20:49

Global Star Media

PERSBERICHT

Nick Nielsen zoekt snelste traploper

Presentator Nick Nielsen gaat in het nieuwe RTL4-programma 'Upstairs Run' op zoek naar de snelste traploper van Nederland.

Zondag 5 juni wordt op het Van Heekplein in Enschede het spits afgebeten van een tournee, die de komende weken alle provincies van Nederland aandoet. Vanaf 18 juli zendt RTL4 wekelijks op zondagmiddag een aflevering van de landelijke competitie uit.

Upstairs Run is verdeeld in drie onderdelen, waarin gezocht wordt naar de snelste traplopers: individuele lopers komen - in drie leeftijdscategorieën - aan bod, maar er wordt ook in gezinsverband gelopen. Teams, die cafés vertegenwoordigen, lopen met volle dienbladen om de snelste tijd.

De wedstrijden worden gehouden op een levensgrote mobiele trap, die twaalf meter hoog en 34 meter lang is. De trap telt maar liefst 125 treden, die door de deelnemers tijdens hun run allemaal dienen te worden aangeraakt.

De finales worden tussen 14 en 18 uur afgewerkt. De winnaars - er is een mannen en vrouwen-wedstrijd - van de provinciale voorrondes komend najaar mee aan de landelijke finale om de titel 'Snelste Traploper van Nederland'.

Het televisieprogramma Upstairs Run is een productie van Global Star Media.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl