Schrijfster Yvonne Kroonenberg steunt St. Dierenhulp zonder Grenzen


VALTHERMOND, 20100207 -- Dierenhulp zonder Grenzen heeft met Yvonne Kroonenberg een ambassadrice gevonden met een groot hart voor dieren, zij wil graag een bekende voorvechter zijn voor de dieren. De stichting prijst zich gelukkig met de steun van Yvonne Kroonenberg, die haar sporen ruimschoots heeft verdiend, niet alleen als schrijfster, maar ook als ambassadrice voor o.a. Varkens in Nood. Zij heeft aangegeven aanwezig te zijn op de DZG-dag in Amersfoort op 5 juni 2010.

1 Mei 2010 is het zes jaar geleden dat Dierenhulp zonder Grenzen werd opgericht. Deze stichting heeft in de afgelopen jaren veel honden en katten kunnen helpen uit en in het buitenland, maar ook in het binnenland. Want zoals de naam al zegt, het helpen van dieren houdt niet op bij onze landgrenzen. Deze stichting helpt op diverse plaatsen in Europa, zoals Spanje, Griekenland, Portugal en Polen. Sinds vorig jaar helpen zij ook in L'Aguila, Italië, deze stad is in de nacht van 5 - 6 april 2009 zwaar getroffen door een aardbeving. DZG helpt met goederen en geeft financiële ondersteuning. Het is geen oplossing "alle honden en katten" naar Nederland te halen. Dit lost ook de situatie in het buitenland niet op. DZG ziet het als haar taak de projecten in het buitenland op weg te helpen, ze financieel te ondersteunen en te steunen met goederen. Natuurlijk zullen zij honden en katten een kans geven om geadopteerd te worden, maar niet met grote getale naar Nederland halen.

Dat een organisatie als DZG wel degelijk een verschil kan maken hebben zij bewezen in de bijna zes jaar dat zij bezig zijn met helpen. In 2009 hebben zij dan ook, naast de steun die ze al geven, een Medisch Fonds opgericht. Zoals Yvonne Kroonenberg schrijft:"Ik ben trots en blij dat ik ben uitgenodigd om te helpen met Stichting Dierenhulp zonder Grenzen. Zo vaak ik kan zal ik meedoen met acties. Op 5 juni kom ik naar Amersfoort. Ik hoop dat het daar héél druk wordt!"

www.dierenhulpzondergrenzen.com





Ingezonden persbericht