Joshua Newton zingt voor Stichting Dierenhulp zonder Grenzen


AMERSFOORT, 20100516 -- Finalist van Popstars 2010, Joshua Newton zingt zaterdag 5 juni 2010 de sterren van de hemel voor Stichting Dierenhulp zonder Grenzen. Hij zal dit doen op de jaarlijkse DZG-dag in Amersfoort. Een dag die voor iedereen vrij toegankelijk is.

Dat Joshua in de finale van Popstars is beland was natuurlijk geen verrassing. Dit enorme talent met zijn warme stem zal het zeker nog ver brengen. Hij schrijft al zijn eigen nummers en die zal hij speciaal voor DZG komen zingen. Maar niet alleen Joshua komt optreden op dit gezellige evenement van Dierenhulp zonder Grenzen, ook zangeres Nicole Dee komt ons verwarmen met haar unieke optreden.
Naast de gezellige sfeer van de artiesten staat er veel leuks op het programma voor de dierenliefhebber. Men kan o.a. professionele foto's laten maken van de eigen hond(en) door fotograaf Hans van Vrijsse, ook zal hij deze dag een fotoworkshop geven; hier kunt u leren hoe u mooie beelden kan maken van uw spelende hond met uw eigen toestel. Opgave vooraf is wel noodzakelijk vanwege de beperkte aantal plaatsen.
Daarnaast zullen er diverse demonstraties gegeven worden, veel spelletjes voor de hond, activiteiten voor de kinderen, gezellige kraampjes, een loterij met erg mooie prijzen en Yvonne Kroonenberg komt boeken signeren. Het volledige programma van deze dag volgt nog, maar het belooft een feest te worden op 5 juni in Amersfoort. En dit alles om de honden en katten, die de hulp zo hard nodig hebben, te helpen.

Zaterdag 5 juni 2010
Hondensportvereniging Amersfoort bij Sportpark "De Bokkeduinen",
Barchman Wuytierslaan 95.
De DZG-dag zal beginnen om 10.00 uur.

Wilt u zich opgeven voor de fotoworkshop mailt u dan naar brigitte@dierenhulpzondergrenzen.com Kosten: ¤ 7,50 euro, duur 1? uur (theorie en praktijk)





Ria Kuurman