Singles picknicken 5 juni massaal in het Vondelpark


Iedere 3 minuten nieuwe date op een ander kleed

AMSTERDAM, 20100604 -- Zaterdag 5 juni 2010 is de vierde speeddate picknick voor singles in het Vondelpark Amsterdam. "Iedere date op een ander kleed!" Drie minuten en doorschuiven maar. De dames zitten op hun eigen picknickkleedje, de heren wippen langs met een koel drankje in de hand. Tussen de 100 en 200 singles komen ieder jaar enthousiast naar de picknick in het Vondelpark toe. Vanaf 14.00 uur ontmoeten de singles elkaar in hun leeftijdscategorie. De picknick is een gegarandeerd succes vanwege een extra hoog matchingspercentage. De omstandigheden zijn subliem: zon, gras, romantiek, drankjes, hapjes. Singles die samen wegzweven vanaf hun kleedje.

Singles zijn steeds actiever op zoek naar een date of relatie. Zeker de lente is een periode waarin veel wordt gedate en gespeeddate. Singles maken ook steeds bewuster keuzes voor een date of partner. Daarom biedt Speeddaten naast de reguliere speeddate ook de slowdate van 8 minuten per date, organiseert zij "Unlock me I'm single partys" en swingende weekendjes weg: "Weekendfever". Het is belangrijk dat singles elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten, maar wel zeker weten dat deze singles ook op zoek zijn en open staan om samen leuke dingen te doen. Met een breed aanbod van mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, helpt speeddaten.nl single Nederland aan een leuke date of relatie. Daaruit is al veel moois ontstaan.


Speeddaten.nl organiseert speeddates en party's voor singles tussen de 20 en 45 jaar. Door heel Nederland heen kunnen singles elkaar op een gestructureerde en vooral leuke wijze leren kennen. Met speeddaten heeft Speeddaten.nl inmiddels 18.000 singles een leuke avond, middag of weekend bezorgd met veel dates en daarna relaties