Gemeente Anna Paulowna

Vaardag voor mensen met een beperking op het Alkmaardermeer



Voor de vierde keer wordt op zondag 6 juni de vaardag op het Alkmaardermeer georganiseerd voor mensen met een beperking. De organisatie ligt in handen van de ARZV in samenwerking met Sportservice Noord-Holland.

Net als voorgaande jaren wil de organisatie mensen met een beperking de kick van het varen laten ervaren. Met deze gewone (niet aangepaste) boten zal het op sommige momenten wel improviseren zijn. Vooral rolstoelgebruikers moeten er rekening mee houden dat ze uit hun rolstoel in de boot getild worden. In de kantine van ARZV is wel een aangepast toilet aanwezig.

Â

Unieke dag

De vaardag begint bij de zeilvereniging ARZV, Klaas Hoornlaan 1 te Akersloot. Om 10.00 uur wordt iedereen verwacht bij de zeilvereniging. Het bedrag dat voor deelname aan deze unieke dag betaald moet worden is 10 euro per persoon. Iedereen, ongeacht leeftijd, handicap of rolstoel is van harte uitgenodigd zich voor deze vaardag aan te melden. Voorrang krijgen degenen die nog nooit hebben deelgenomen. Indien het noodzakelijk is een begeleider mee te nemen is dat mogelijk. Deze betaalt ook 10 euro.

Â

Aanmelden

Deelname aan deze vaardag is geheel op eigen risico. Aanmelden kan tot 12 mei. Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Esther Volmer, Regiomedewerker aangepast sporten Noord-Kennemerland, tel. (072) 56 45 027 (ma) en op (075) 65 39 971 (di, do en vrij) of per e-mail evolmer@sportservicenoordholland.nl. Website: www.aangepastsporten.info.